maanantai 16. tammikuuta 2017

Mistä Hämeenlinna tunnetaan?

Hämeenlinna tunnettiin ennen koulukaupunkina ja varuskuntakaupunkina. Mistä Hämeenlinna nykyään tunnetaan? Tekisi mieleni sanoa, että SCC:n tolpasta, mutta se on onneksi viety Lahteen. Ja sitä paitsi typerä tolppa ei brändiä tee. Tarvitaan tekoja ja positiivista viestimistä, joista syntyy mielikuva ja tunnettuus.

Suomen väestöllinen keskipiste sijaitsee Hämeenlinnassa. Luonto on lähellä. Palvelut ovat lähellä. Kaupunginosat ovat lähellä toisiaan. Hämeenlinna on Ihan lähellä. Se on vahvuus, josta voidaan synnyttää brändi. Vaan viestimmekö näistä vahvuuksista tarpeeksi.

Tunnustan, ihmettelen välillä itsekin Hämeenlinnaan muuttaneelle hänen valintaansa. Siis muutit Hämeenlinnaan, miksi? Ja kun toinen kertoo sitten, että täällähän on ihana luonto ja liikuntapaikat ihan kulman takana ja täältä on helppo käydä töissä, saatan katsoa häntä kummeksuen.

Hämeenlinnan hyvät asiat ovat niin lähellä, että en aina näe niitä itsekään. Tarvitaan tänne muualta muuttanut kertomaan minulle, miten hyvä ja kaunis paikka Hämeenlinna on asua.

Olen päättänyt, että omalta osaltani lopetan Hämeenlinnan väheksynnän ja nostan Hämeenlinnan vahvuudet Sinua ja minua ja muuta Suomea lähellä olevana kaupunkina esille. Pyrin myös teoillani vahvistamaan tätä viestiä. Tekojen ja viestimisen kautta syntyy mielikuva ja tunnettuus – brändi Ihan lähellä olevasta Hämeenlinnasta.

Alla kuva http://www.visithameenlinna.fi/sivulta - Hämeenlinna on Ihan lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti