perjantai 7. huhtikuuta 2017

On kiitoksen aika


Kampanjointi lähestyy loppuaan. Vielä huomenna lauantaina on Reskalla vaalitilaisuus, mutta sitten alkaa vaalirauha.

 

Kulunut kampanjointikevät on yllättänyt minut positiivisesti. Yhteisen tekemisen meininki niin Kokoomuksen ehdokkaiden kesken kuin myös tukiryhmän kanssa on ollut mahtavan voimaannuttavaa ja innostavaa. Jos tällainen positiivinen pöhinä saadaan jatkumaan myös vaalien jälkeen, ollaan uuden ajan äärellä. Ja miksei saataisi. Olen huomannut, että hyvin usein tarvitaan vain muutama positiivisuuden kautta asioita eteenpäin vievä henkilö, joilla on kyky saada muut mukaan, niin asioihin saadaan positiivinen vire. Ihmiset haluavat kuulua ja toimia ryhmässä, jossa tällainen vire löytyy.

 

Haluankin kiittää ainakin Timoa, Seppoa, Pia-Ninaa, Päiviä, Saraa, Villeä, Jennaa, Pauliinaa, Miinaa, Jaakkoa, Jarmoa, Maria, Satua, Minnaa, Kaita, Pasia, Nunnua, Suskua, Kallea, Matea, Tuulaa, Rafaelia, Sannaa, Helenaa, Jaria, Riikkaa, Katria, Ollipekkaa, Olavia, Peteä, Tuulikkia, Arjaa, Mattia, Tapania, Keijoa, Mikaa, toista Timoa … ja jos joku jäi mainitsematta niin myös häntä. Ilman teitä ja teidän innostavaa toimintaanne ei tästä vaalitouhusta tulisi yhtään mitään.

 

Jännitetään sunnuntaina tulosta (uskon kyllä vahvasti Kokoomuksen pärjäävän) ja on se sitten millainen tahansa, pidetään huolta siitä, että vaalien jälkeen kaikki ovat edelleen mukana tavalla tai toisella rakentamassa parempaa Hämeenlinnaa. Meitä kaikkia tarvitaan siinä J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti